Tosca, eller S*Tamleopardens Tip Top som hon heter på söndagar, är min första bengal och var min 30-årspresent till mig själv. Hon är en väldigt kelig och tillgiven katt med sin matte, men hon är också en enmanskatt som inte slösar tid på främlingar. Tosca har fantastiskt vackra gröna ögon och är den gamla typen av bengal med tjock, rödaktig päls och bruna spottar.

Carmen, S* Tamleopardens V.I.P., är halvsyster till Tosca och bara två månader yngre. Planen var hela tiden att köpa två kattungar och när jag fick se denna lilla guldglittrande krabat var valet lätt. Carmen är en otroligt söt och charmig, lite räddhågsen, men väldigt nyfiken och lekfull kisse. Hon är väldigt pratsam och har kommentarer till det mesta.

Figaro, S* Kungsgarden Imagine d'Imagine träffade jag hos uppfödaren när han var fyra veckor. Han såg ut som ett litet vilddjur med stora svarta rosetter (leopardfläckar) och kröp direkt upp i mitt knä. Han gick inte att motstå! Figge har vuxit upp och blivit en otroligt vacker katt, fortfarande med samma härliga personlighet. Figge gillar Tosca och Carmen skarpt, men det är tyvärr inte alls ömsesidigt, så han bor - och stormtrivs - hos mina pensionerade föräldrar.

Klicka på bilden nedan för att komma till bengalernas galleri!

Tosca, Carmen and Figaro

Visitors 34
51 photos
Created 26-Jan-13
Modified 26-Jan-13
Tosca, Carmen and Figaro