Zenfolio | Blue Dun | Welcome!

Welcome!

January 21, 2013  •  Leave a Comment

För ungefär sex år sen köpte jag min första systemkamera. Under några år blev det otaliga bilder men väldigt få av dem visades någonsin upp. Eftersom mitt intresse för fotoredigering var betydligt svalare än själva fotograferandet låg de allra flesta orörda på en extern hårddisk. Nu när jag har dammat av kamerautrustningen och så smått börjat återuppta mitt intresse tänkte jag att ett fotogalleri på webben kanske kunde vara kul att pyssla med ett tag... i alla fall betydligt roligare än att fylla externa hårddiskar med obearbetade RAW-filer. Jag registrerade mig för en "free trial" hos Zenfolio, mest för att sidan både är enkel att använda och visar upp bilder på ett trevligt sätt. Det slutade med att jag nu har gått igenom drösvis med fotografier som jag hade glömt att jag tagit, och plötsligt har åtskilliga timmar gått till detta lilla projekt. Vi får väl se om någon förirrar sig hit.

Hur som helst, välkommen! Här kommer en alldeles ny vinterbild på min fina Saela.

Saela in the snowComments

No comments posted.
Loading...

Subscribe
RSS
Recent Posts
Welcome!
Keywords
Archive
January (1) February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December